Vergelijk woningen

Omschrijving

+ Read more - Read less
BONAIRE ZIEN VANAF UW PORCH!
Soms zegt een eigenaar alles over een woning. Zoals in dit geval. De eigenaresse van dit huis is een mooie, eigenzinnige en creatieve vrouw uit Bándabou. Ze heeft dit huis helemaal zelf ontworpen en laten bouwen, onder haar strenge supervisie. Ze zocht haar eigen, uitstekende materialen uit en zag erop toe dat ze goed toegepast werden.

Het resultaat is een hartstikke leuk huis in het parkje Santa Catharina Resort dat zeer deugdelijk gebouwd is, maar warabij de female touch voor een uitstekende afwerking heeft gezorgd. Alles klopt aan het huis. De indeling is logisch en er is duidelijk nagedacht over de (lekkere) invloed van de wind en de zon. Er valt veel licht binnen in de woonkamer, mede door een gezellige erker. de keuken is van alle inbouwapparatuur voorzien, natuurlijk van een kwaliteitsmerk; een tweedeurs koelkast met ijs en water, een vaatwasser, een inbouw gasfornuis en een inbouwoven. De master bedroom is voorzien van airconditioning en de badkamer en keuken hebben warm water.

Ander sterk punt van deze fijne woning is de ligging. Vanaf de achterporch hebt u een geweldig uitzicht over de natuur van Bándariba, de St. Jorisbaai, de noordkust én bij helder weer… Bonaire! De ruimte rondom het huis leent zich voor een heerlijke, tropische tuin, zodat het huis helemaal opgaat in zijn natuurlijke omgeving.

Santa Catharina Resort wordt momenteel grondig gerenoveerd. Het zwembad is al klaar, zoals u op de foto’s kunt zien, en ligt er dan ook zéér uitnodigend bij.

Detail

Laatste wijziging op 10 april 2018 om 9:15 pm

 • Object ID:
  105
 • Prijs:
  ƒ320.000 k.k.
 • Woonoppervlak:
  135 m²
 • Kamers:
  1
 • Slaapkamers:
  2
 • Build period:
  2017
 • Object type:
  Woonhuis, Bungalow
 • Status:
  Te koop, Beschikbaar

Vergelijkbare woningen

ƒ5.500/Per maand

Slk: 4

Woonhuis

ƒ5.500/Per maand

Slk: 4

Woonhuis

ƒ4.000/Per maand
ƒ4.000/Per maand

Slk: 4

Woonhuis

ƒ650.000 k.k.
ƒ650.000 k.k.
ƒ650.000 k.k.

Slk: 4

Woonhuis