Vergelijk woningen

Omschrijving

+ Read more - Read less
UITZICHT OP DE LANDINGSBAAN!

Voor iemand met een fascinatie voor de luchtvaart is dit een huis uit duizenden. Het huis is namelijk nog niet helemaal afgebouwd. Daardoor is de verdiepingsvloer nu nog een mega-dakterras, met uitzicht op de landingsbaan van Hato. Zo zie je ‘de blauwe vogel’ (KLM), maar ook de rood-witte condor van Avianca en alle andere vliegtuigen die dagelijks Curaçao aan doen, voorbij komen en vervolgens landen op de luchthaven. Een spectaculair gezicht, iedere keer opnieuw. Geluidsoverlast zegt u? Dat valt mee. De vliegtuigen komen niet over je hoofd en de wind waait veel geluid weg.

De woning grenst aan de Vlakte van Hato en begrenst het dorp Grote Berg aan de noordzijde als het ware. er mag daarachter niet meer gebouwd worden, dus het uitzicht over de vlakte, de ‘mondi’, de noordkust en de landingbaan is dus gewaarborgd.

Verder is het dus een huis dat nog afgebouwd moet worden. De benedenverdieping is klaar, met een keuken en woonkamer, drie slaapkamers en een badkamer. De enorme ruimte die nu nog als garage fungeert, kan omgebouwd worden naar een aparte vleugel met daarin – bijvoorbeeld – de woonkamer. In de huidige woonkamer kun je met een trap naar het dakterras, maar er is ook een (nog niet geïstalleerde) buitentrap. Het dakterras kun je laten zoals het is, maar je zou er ook een tweede verdieping op kunnen bouwen, of gewoon een dak natuurlijk.

Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos! Daarom, dit is een huis voor iemand die de handen uit de mouwen wil steken, die een creatieve geest heeft én die een fascinatie heeft met vliegtuigen.

Detail

Laatste wijziging op 7 mei 2018 om 4:19 pm

 • Object ID:
  295
 • Prijs:
  ƒ275.000 k.k.
 • Kamers:
  2
 • Slaapkamers:
  2
 • Object type:
  Woonhuis
 • Status:
  Te koop, Beschikbaar

Vergelijkbare woningen

ƒ360.000 k.k.

Slk: 3m²: 195

Woonhuis, Eengezinswoning

ƒ360.000 k.k.

Slk: 3m²: 195

Woonhuis, Eengezinswoning

ƒ565.000 k.k.

Slk: 3

Woonhuis

ƒ565.000 k.k.

Slk: 3

Woonhuis

ƒ525.000 k.k.
ƒ525.000 k.k.

Slk: 3m²: 175

Woonhuis

ƒ1.850/Per maand
ƒ1.850/Per maand

Slk: 3

Woonhuis