Vergelijk aanbiedingen

Triangelweg , Santa Rosa

ƒ3.200/Per maand

Beschrijving

+ Lees meer - Lees minder

RUIME BENEDENVERDIEPING MET DAKTERRAS EN ADEMBENEMEND UITZICHT!

Het klint een beetje tegenstrijdig, maar het klopt wel. We verhuren de benedenverdieping van dit pand, tezamen met het dakterras. De eerste etage is voor twee jaar verhuurd aan een buitenlands bedrijf en de bewoners maken met name gebruik van de porch op die eerste etage. Het dakterras is in principe beschikbaar voor de huurders van zowel de begane grond als de eerste etage, maar de praktijk leert dat de huurders van de eerste etage geen gebruik maken van het dakterras dat een werkelijk adembenemend 360 graden uitzicht biedt over het gehele eiland. Van Piscadera tot Hato en van de Christoffelberg tot de Tafelberg.

Dit nieuwe huis heeft bovendien een tuin rondom waar ook verschillende zitjes mogelijk zijn. Behalve twee slaapkamers binnen het pand is er een derde slaapkamer aan de voorkant, die dus ietsje apart ligt, maar nog altijd geïntegreerd is in de woning. Die derde slaapkamer zou tevens als gastenverblijf kunnen dienen, want heeft een eigen badkamer en zelfs een kitchenette met koelkast (maar zonder fornuis). De slaapkamers zijn voorzien van mooie, ruime kasten en de masterbedroom heeft zelfs een enorme, ingerichte walk-in closet. Ruimte genoeg voor al uw kleren én schoenen, zelfs indien u een Imelda Marcos-achtige verzameling muiltjes zou hebben.

De keuken is zeer modern, net als de rest van de woning, en heeft een kookeiland met kookplaat. de aanrecht biedt veel plaats om de meest heerlijke gerechten te maken. Ook leuk: u kunt aan het grote kookeiland zitten! Achter de keuken is er een bijkeuken (pantry) die tevens een aanrecht met kraan heeft, alsmede een wasmachine en opslagruimte.

U betreedt het huis via de serre. Een soort inwendige porch.

Het huis kan ongemeubileerd of semi-gemeubileerd worden aangeboden. Bij dat laatste moet u vooral denken aan (nieuwe) bedden, banken en andere zitmeubelen. De grotere meubelen derhalve. De woning is tevens gestoffeerd. Desgewenst kan er ook wekelijkse schoonmaak geregeld worden, uiteraard tegen betaling.

Via twee trappen aan de zijkant van het huis gaat u naar het enorme dakterras, alwaar (tevens) een opslagruimte en een toilet aanwezig is. Bij hoge nood (tijdens de barbecue) hoeft u dus niet helemaal naar beneden. Tijdens die barbecue kunt u genieten van het werkelijk waanzinnige uitzicht over het eiland met al zijn lichtjes.

Kortom, een heerlijke woning! U huurt deze woning omgemeubileerd voor 3200 NAF en semi-gemeubileerd voor 3500 NAF. De woning is voor short term én long term te huur!

DETAILS

– 3 slaapkamers
– 3 airco’s
– 3 badkamers
– toilet en opbergruimte op dakterras
– woonkeuken met kookeiland
– parkeerruimte voor drie auto’s
– tuin rondom
– voor-, achter- en zijporch
– volledig ommuurd
– elektra via Pagatino
– deepwell aanwezig
– gigantisch en mooi afgewerkt dakterras met schaduw
– GEEN huisdieren, dan wel KLEINE huisdieren (die geen overlast mogen veroorzaken)

Kenmerken

Bijgewerkt op donderdag 17 mei, 2018 om 18:59

 • Overdracht
 • Object ID:
  344
 • Status:
  Te huur, Beschikbaar
 • Aanvaarding:
  In overleg
 • Bouw
 • Object type:
  Woonhuis
 • Oppervlakten en inhoud
 • Indeling
 • Kamers:
  3
 • Slaapkamers:
  3
 • Kadastrale gegevens
 • Buitenruimte

Vergelijkbare objecten

ƒ525.000 k.k.

Slaapkamers: 2

Woonhuis

ƒ525.000 k.k.

Slaapkamers: 2

Woonhuis

ƒ174.900 k.k.
ƒ174.900 k.k.

Slaapkamers: 3

Woonhuis

ƒ1.600/Per maand
ƒ1.600/Per maand

Slaapkamers: 4

Woonhuis

ƒ985.000 k.k.
ƒ985.000 k.k.

Slaapkamers: 4m²: 230

Villa, Woonhuis